Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Tuoreimmat jutut

LASTENVAATTEET, KENGÄT JA ASUSTEET

Lastenvaatteissa trendikästä on erityisesti vaatteen käytännöllisyys ja turvallisuus. Laadukas tuote palvelee monta vuotta ja siirtyy tarvittaessa myös seuraavalle käyttäjälle. Lastenvaatevalikoima Jesper Juniorissa rakennetaan ensisijaisesti asiakasta kuunnellen.

 #1: Haluamme kannustaa lapsia ulkoilemaan säässä kuin säässä!

Siksi valmistamme tuotteita, joissa on hyvä leikkiä ja ulkoilla mihin vuodenaikaan tahansa - vaativissakin olosuhteissa. Jesper Juniorista löydät laadukkaista teknisistä materiaaleista valmistetut lasten ulkoiluvaatteet kuten takit, housut, haalarit ja sadevaatteet. Talven lumileikkejä varten on hyvä pukea ylle paksu talvitakki ja toppahousut. Talven tuiskuissa erinomainen vaihtoehto on myös käytännöllinen talvihaalari.

#2: Lapset saavat olla lapsia!

Lastenvaatevalikoimamme tuotteet sopivat aina taianomaiseen lastenmaailmaan turvallisuus ja käyttömukavuus huomioiden. Ihanaan arkeen valittavanasi on suuri valikoima lasten paitoja, housuja ja mekkojaasusteita unohtamatta! 

#3: Reippaat ja terveet jalat

Lapsen jalkojen kehityksen ja motoriikan kannalta on tärkeää valita oikea kengän koko. Väärän kokoinen kenkä voi ohjata lapsen jalan väärään suuntaan. Kun lämpömittari painuu syysasentoon, on kesäkengät ja tennarit syytä vaihtaa varrellisiin kenkiin. Kumisaappaat ovat ykköstuote sadekeleille.

Lue lisää