Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Tuoreimmat jutut

TÄRKEÄ TURVALLISUUS TIEDOTE

Ma-ia Family Fragola-shortsit, 92-134 cm 
tuotenumero: 71202778

Osassa tuotteita on laatuvirhe. Shortsit ovat lastenvaatteiden "SFS-EN 14682 Lastenvaatteiden turvallisuus. Lastenvaatteiden nauhat ja kiristysnyörit." -standardin vaatimusten vastaisia. Shortsien kiristysnyörit ovat liian pitkät.

Pyydämme kuluttajia tarkistamaan hankkimansa Fragola-shortsit. Nauhan kokonaispituus saa olla lepotilassa eli kiristämättömänä 20 cm. 

Tuote on ollut myynnissä 25.3. alkaen.

Shortsien käyttöä voi jatkaa leikkaamalla nyörit lyhyemmiksi tai poistamalla ne kokonaan. Vaihtoehtoisesti vialliseksi havaitut shortsit voi palauttaa niiden ostopaikkaan, jolloin tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle. Tuotetta palautettaessa asiakkaan ei tarvitse esittää ostokuittia saadakseen hyvityksen.

 

Lisätietoja: Martinex Oy, +358 50 464 9770, hello@maiafamily.fi

 

 

LASTENVAATTEET, KENGÄT JA ASUSTEET

Lastenvaatteissa trendikästä on erityisesti vaatteen käytännöllisyys ja turvallisuus. Laadukas tuote palvelee monta vuotta ja siirtyy tarvittaessa myös seuraavalle käyttäjälle. Lastenvaatevalikoima Jesper Juniorissa rakennetaan ensisijaisesti asiakasta kuunnellen.

 #1: Haluamme kannustaa lapsia ulkoilemaan säässä kuin säässä!

Siksi valmistamme tuotteita, joissa on hyvä leikkiä ja ulkoilla mihin vuodenaikaan tahansa - vaativissakin olosuhteissa. Jesper Juniorista löydät laadukkaista teknisistä materiaaleista valmistetut lasten ulkoiluvaatteet kuten takit, housut, haalarit ja sadevaatteet. Talven lumileikkejä varten on hyvä pukea ylle paksu talvitakki ja toppahousut. Talven tuiskuissa erinomainen vaihtoehto on myös käytännöllinen talvihaalari.

#2: Lapset saavat olla lapsia!

Lastenvaatevalikoimamme tuotteet sopivat aina taianomaiseen lastenmaailmaan turvallisuus ja käyttömukavuus huomioiden. Ihanaan arkeen valittavanasi on suuri valikoima lasten paitoja, housuja ja mekkojaasusteita unohtamatta! 

#3: Reippaat ja terveet jalat

Lapsen jalkojen kehityksen ja motoriikan kannalta on tärkeää valita oikea kengän koko. Väärän kokoinen kenkä voi ohjata lapsen jalan väärään suuntaan. Kun lämpömittari painuu syysasentoon, on kesäkengät ja tennarit syytä vaihtaa varrellisiin kenkiin. Kumisaappaat ovat ykköstuote sadekeleille.

Lue lisää