Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Mingnelin ja Creamie juhlamekot -20% ovh:sta! Voimassa 16.-22.5.

Verkka-asu sopii urheiluun sekä arkeen!

Tuoreimmat jutut

Pvm: 15.3.2022

TAKAISINVETO

Keiki-paita, tuotenro: 21H-D2905, edessä ”Score”-painatus

Tummanharmaan Keiki-paidan Score-painatuksen materiaalin ftalaattipitoisuus DEHP ylittää kemikaalilainsäädännän vaatimusten mukaisen raja-arvon. DEHP (CAS-nro: 117-81-7) on tunnistettu erityistä huolta aiheuttavaksi aineeksi sen lisääntymiselle vaarallisten ja hormonitoimintaa häiritsevien ominaisuuksien vuoksi.

Tuote on ollut myynnissä 21.11.2021-7.1.2022 välisen ajan. Tuotteen käyttö tulee lopettaa välittömästi. Pyydämme paidan ostaneita palauttamaan sen ostopaikkaan. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle.

Lisätiedot: Faor Oy, puh. 09-711588

 

LASTENVAATTEET, KENGÄT JA ASUSTEET

Lastenvaatteissa trendikästä on erityisesti vaatteen käytännöllisyys ja turvallisuus. Laadukas tuote palvelee monta vuotta ja siirtyy tarvittaessa myös seuraavalle käyttäjälle. Lastenvaatevalikoima Jesper Juniorissa rakennetaan ensisijaisesti asiakasta kuunnellen.

 #1: Haluamme kannustaa lapsia ulkoilemaan säässä kuin säässä!

Siksi valmistamme tuotteita, joissa on hyvä leikkiä ja ulkoilla mihin vuodenaikaan tahansa - vaativissakin olosuhteissa. Jesper Juniorista löydät laadukkaista teknisistä materiaaleista valmistetut lasten ulkoiluvaatteet kuten takit, housut, haalarit ja sadevaatteet. Talven lumileikkejä varten on hyvä pukea ylle paksu talvitakki ja toppahousut. Talven tuiskuissa erinomainen vaihtoehto on myös käytännöllinen talvihaalari.

#2: Lapset saavat olla lapsia!

Lastenvaatevalikoimamme tuotteet sopivat aina taianomaiseen lastenmaailmaan turvallisuus ja käyttömukavuus huomioiden. Ihanaan arkeen valittavanasi on suuri valikoima lasten paitoja, housuja ja mekkojaasusteita unohtamatta! 

#3: Reippaat ja terveet jalat

Lapsen jalkojen kehityksen ja motoriikan kannalta on tärkeää valita oikea kengän koko. Väärän kokoinen kenkä voi ohjata lapsen jalan väärään suuntaan. Kun lämpömittari painuu syysasentoon, on kesäkengät ja tennarit syytä vaihtaa varrellisiin kenkiin. Kumisaappaat ovat ykköstuote sadekeleille.

Lue lisää