Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Affenzahn Buddy forever Bear

Affenzahn Buddy forever Bear

79,90€ 64,44€
Minimaalinen pohja, maksimaalinen istuvuus kaikille nuorille seikkailijoille!

Affenzahnin Buddy Forever malli on nimensä mukaisesti leppoisa kumppani kaikille kuljetuille kilometreille. Päällinen on superpehmeää Terracare nahkaa ja päällä oleva tarrakiinnitys helpottaa jalan pukemista ja riisumista.

Affenzahn- paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle. Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla. Pohja on pistosuojattu.

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille. '

Affenzahnin tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa (Blue Sign- ja Green Button -sertifikaatit sekä Fair wear Foundation -jäsenyys)

Affenzahnin kenkien materiaalivalinnoissa on huomioitu niin vastuullisuus kuin käytännöllisyys. Nämä paljasjalkakengät on valmistettu lehmän- ja vasikannahasta. Terracere-sertifioitu parkittu nahka tuotetaan ympäristöä kunnioittaen: tuotannossa pyritään mahdollisimman vähäiseen resurssien kulutukseen, raaka-aineiden avoimeen alkuperään ja optimaaliseen kierrätysasteeseen. Terracare-nahka on
valmistettu 95% saksalaisesta ja 5% eurooppalaisista raaka-aineista. Tuote on värjätty myrkyttömillä kasviväreillä.
  • Päällikangas: nahka
  • Vuori: nahka
  • Pohja: 75% synteetistä kumia ja 25% luonnonkumia

Tuotenumero: AFZ-SBF-121-305

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot