Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Ilmainen toimitus suomessa 24.-28.5.!

Affenzahn lenkkarit Knit Happy, Seal

Affenzahn lenkkarit Knit Happy, Seal

74,99€ 60,48€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 59,9948,38

Tuotenumero: 00397-80045

Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Affenzahn Knit Happy lasten paljasjalkenkä kesän ulkoleikkeihin.

Kesäkengässä on velcro-tarrakiinnitys ja takaosassa eläinaiheiset kangasmerkit, joiden avulla lapsen on helppo pukea kengät oikeisiin jalkoihin. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Affenzahnin paljasjalkakengät ovat erinomainen valinta kehittyvälle jalalle. Kenkien pohja on ohut ja joustava terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa lapsen jalan luonnollisen asennon. Lisäksi jalkineen luonnollinen muoto tarjoaa riittävästi tilaa jokaiselle varpaalle.

Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen.

Paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Fond of Bags on bluesign®-partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa. Standardi kieltää haitallisten aineiden käytön jo valmistusprosessin alussa ja standardisoi ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon. Tämä takaa lopullisen tekstiilituotteen olevan vastuullisesti valmistettu ja turvallinen loppukäyttäjälle.

Materiaalit:

  • Materiaali: bluesign® -sertifioitua kierrätettyä polyesteriä (päällinen 52% polyesterikudosta, vuori 100% polyesteria)
    Pohja: 70% synteettistä kumia ja 30% luonnonkumia
  • Sisäpohja: Bloom Foam®- materiaalia, jonka valmistuksen päämateriaalina on luonnonmukainen merilevä.

Tuotemerkki:

Affenzahn