Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Affenzahn Low Boot Panther välikausikenkä

Affenzahn Low Boot Panther välikausikenkä

89,90€ 72,50€

Miksi valita paljasjalkakenkä?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja, tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Affenzahn on loistava valinta myös ensijalkineeksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Low boot välikausikenkä pitää jalan kuivana ja lämpimänä koko päivän. Päällikankaan alla on vedenpitävä Affentex-kalvo. Viileän sään kengissä pohja on paksumpi kuin kesäkengissä lämmön eristävyyden vuoksi. Pohjan kuviointi antaa hyvän pidon.
Sekä kangas että pohjallinen notkistuvat käytössä vielä lisää.

Materiaalit:

  • Päällikangas Bluesign sertifioitua polyesteria
  • Vuori: 100% kierrätettyä polyesteriä
  • Pohja: 70% synteettistä kumia, 30% luonnonkumia
  • Sisäpohja: Bloom Foam
  • Vegaaninen

Tuotemerkki:

Affenzahn

Tuotenumero: AFZ-SHS-121-801

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot