Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Affenzahn Prewalker kengät koala

Affenzahn Prewalker kengät koala

59,90€ 48,31€

Miksi valita paljasjalkakenkä?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja, tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Affenzahn on loistava valinta myös ensijalkineeksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Affenzahnin tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa (Blue Sign- ja Green Button -sertifikaatit sekä Fair wear Foundation -jäsenyys)

Prewalker-kengät on suunniteltu pienimpien lasten tarpeisiin. Näillä on hyvä ottaa vaikka ensiaskeleita! Kengät ovat kevyet sekä mukavat ja helpot pukea joustavan neulosmateriaalin ansioista. Nauhoilla voi säätää kengän sopivan napakaksi jalkaan. Sisäpohjat on ommeltu kiinni, jottei pohjan väliin pääse kerääntymään kiviä ja hiekkaa.

Kiva pienemmille lapsille suunnattu design, jossa on paljon yksityiskohtia. Esimerkiksi kengän takaosasta löytyy lapselle sopiva kuvavihje, jonka avulla kengät löytävät oikeisiin jalkoihin!

Materiaalit:

  • Päällikangas polyesterineulosta
  • Pohja: 70% synteettistä kumia, 30% luonnonkumia
  • Sisäpohja: Bloom Foam
  • Vegaaninen

Hoito:

  • pesu kostealla, mietoon pesuaineeseen kostutetulla rätillä tai pehmeällä harjalla pyyhkien
  • konepesua ei suositella
  • ei kuivatusta kuivauskaapissa tai kuivausrummussa
  • kuivatus huoneilmassa, kenkien sisään voi laittaa esim sanomalehtipaperia joka imee kosteutta pois.
  • käytä vain tex- kengille soveltuvaa kosteussuojasuihketta

Tuotemerkki:

Affenzahn

Tuotenumero: AFZ-WBS-119-828

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot