Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan kumisaappaat

Jonathan kumisaappaat

24,95€ 20,12€
12,48€ 10,06€

Näissä veikeissä kumisaappaissa on ihastuttava tiikerikuosi! Jonathan -kumisaappaat ovat vakiovaruste sade- ja kurakeleillä. Sujauta saappaat jalkaan ja hyppää huoletta vesilätäkköön!

OMINAISUUDET:

  • Heijastava nauha takana
  • Irrotettava pohjallinen
  • Hyvä kitkapinta pohjassa
  • Joustava pohja, joka muotoilee lapsen jalan luonnollista liikettä
  • Leveälestinen kumisaapas, johon mahtuu tarvittaessa paksumpikin sukka

HOITO-OHJEET:

Hoida saappaita huolella, sillä se auttaa pidentämään niiden käyttöikää. Myös jalat pysyvät puhtaina ja terveempinä, kun jalkaan laitetaan aina puhtaat ja huolletut saappaat.

Saappaidemme materiaali sisältää luonnonkumia. Sen hyvinä ominaisuuksina ovat elastisuus sekä kulutuksenkesto. Luonnonkumi kestää kuitenkin huonosti korkeita lämpötilaeroja ja joitakin kemikaaleja. Lisäksi luonnonkumi haurastuu nopeasti. Siksi luonnonkumin lisäksi saappaidemme materiaali sisältää synteettisiä kumeja, jotka antavat materiaalille kestävyyttä.

Valmistusvaiheen lopussa saappaiden pinta viimeistellään silikoonilla ja lakalla. Käytössä nämä kuitenkin kuluvat pois, etenkin jos saappaita käytetään paljon ja ne altistuvat usein auringonvalolle. Auringon UV-säteily aiheuttaakin saappaan pinnan harmaantumista ja myöhemmin myös haurastumista.

Huomioi, että saappaan pintaan jäänyt lika myös ajan kanssa haurastuttaa kumin pintaa.Saappaiden pohja on TPR-kumia, jossa on hyvä kitkapinta. Puhdista kengät aina käytön jälkeen päältä ja pohjasta. Älä pese saappaita pesukoneessa. Anna saappaiden kuivua ja tuulettua ilmavassa paikassa jokaisen pesun ja käyttökerran jälkeen. Kumisaappaat kannattaa suojata niille tarkoitetulla hoitoaineella. Se palauttaa kumin alkuperäisen kiillon, säilyttää elastisuuden ja ehkäisee kumin haurastumista.

TUOTEMERKKI:

Jonathan

Design from Finland

Tuotenumero: S5014

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot