Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteita  

Joha tyttöjen alushousut, 2-pack, 'Swing'

Joha tyttöjen alushousut, 2-pack, 'Swing'

13,95€ 11,25€

Oletko kokeillut bambusta tehtyjä vaatteita? Bambu tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten, ja sopii hienosti myös herkkäihoisille lapsille. Se on luonnostaan antibakteerista ja hengittävää. Lisäksi bambu on ekologinen ja nopeasti uusiutuva materiaali.

Nämä alushousut ovat mukavat päällä ja sopivat mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Hipster-mallisten housujen printissä keinuu kaunis prinsessa pilvien lomassa. Paketin toiset alushousut ovat yksiväriset.

Johan alushousut on tehty 96% luomubambusta ja 4% lycrasta. 

  • 2-pack: prinsaessakuvioinen kokonaan printattu malli sekä, yksivärinen malli
  • ohut kuminauhakiristys
  • Oeko-Tex standard 100 sertifioitu tuote
  • Joha-merkki sivussa
  • sopii hienosti ympärivuotiseen käyttöön

 

Joha on yksi Pohjoismaiden suurimmista vauvojen ja lasten villa- ja puuvilla alusvaatteiden sekä yöasujen tuottajista. Yritys perustettiin vuonna 1963.

Johan fokus on tänä päivänä täsmälleen sama kuin se oli 50 vuotta sitten: tinkimätön laatu, hieno villa, hyvä istuvuus ja upea muotoilu. Joha oli ensimmäinen yritys, joka loi villaa alusvaatteita lapsille ja on johtanut Euroopan markkinoita viimeisen 35 vuoden ajan.

Joha-tuotemerkkiä myydään koossa 40-150 lähes 900 myymälässä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Englannissa, Venäjällä ja Japanissa.

Tuotenumero: 82481

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot