Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan aurinkosuojahaalari

Jonathan aurinkosuojahaalari

32,95€ 26,57€

Lasten aurinkosuojahaalari hurjan hienolla merellisellä kuosilla! Saatavana pinkkinä ja tummansinisenä. Haalarissa on kokopitkä vetoketju etupuolella, sekä puolipitkät hihat ja lahkeet.

Jonathan sunproof-tuotteet valmistetaan erittäin joustavasta trikoosta, jossa kuitujen sisällä on titaanidioksidia. Titaanidioksidi on turvallinen aine, joka torjuu tehokkaasti UV-säteitä. Tämän tuotteen +50 suojakerroin antaa 50-kertaisen aurinkosuojan ja suodattaa jopa 98% haitallisista UV-säteistä. Suojakerroin on pysyvä, eikä kulu pesuissa. Materiaali on miellyttävän viileä ihoa vasten. Aurinkosuoja toimii myös tuotteen ollessa märkänä.

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen: 82% kierrätetty polyesteri, 18% elastaani
  • Vuori: 100% polyesteri
  • UV-suoja: titaanidioksidi

Huuhtele aurinkosuojatuote hyvin jokaisen käytön jälkeen. Etenkin uima-altaiden kloori ja meren suola heikentävät kaikkia tekstiilejä. Pese tuotteet erillään muista tuotteista 40 asteessa. Älä käytä huuhteluaineita. Kuivaa aurinkosuojatuotteet aina huoneenlämmössä. Vältä tarranauhoja sisältävien tuotteiden pesua samassa koneessa, sillä tarranauhan karkea pinta voi vahingoittaa aurinkosuojatuotteen kankaan pintaa.

Tuotemerkki:

Jonathan

Design from Finland

Tuotenumero: S5051

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot