Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Verkkokaupassa on ruuhkaa. Toimitusajat voivat olla normaalia pidemmät. Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä.

Reima Anti-Bite Insect Sukat

Reima Anti-Bite Insect Sukat

14,95€ 12,06€

Anti-Bite-kesäsukat suojaavat lasten jalkoja hyönteisten puremilta. Siirtävät kosteutta pois iholta. Erittäin mukavat jalassa.

Nyt ei tarvitse murehtia ötököistä kun poimit mustikoita metsässä; Reiman uudet Anti-Bite sukat karkottavat hyönteisiä ja ovat mukavan kevyttä ja joustavaa materiaalia.

Reiman Anti-Bite -materiaali on viimeistelty hyönteisiä karkottavalla Si Repel Mosquito aineella, joka on biologisesti hajoavaa. Se karkottaa punkkeja, hyttysiä, kärpäsiä, ampiaisia ja jopa täitä, kuitenkaan aiheuttamatta niille tai muillekaan hyönteisille haittaa.

Hyönteisiä karkottava vaikutus säilyy tuotteen pinnassa vähintään sata pesukertaa. Huomaathan, että hyönteisiä karkottavan vaatteen käyttäminen ei kuitenkaan estä niitä menemästä käsittelemättömille ihoalueille tai niiden ympärille. Käytä karkotteita turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

  • Lasten sukat
  • Kevyempi malli, ei froteevahvikkeita
  • Joustava, miellyttävä materiaali
  • Anti-Bite-viimeistely sisältää synteettisen suojan hyttysiä ja punkkeja vastaan.

Materiaali:
76% puuvilla, 11% polypropleeni, 11% polyamide, 2% elastaani

Hoito-ohjeet

Pese samansävyisten kanssa. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa (max. 40 °C). Kutistuu 5%.

Tuotenumero: 527341

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot