Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteita  

S.Oliver t-paita, 'Chilling'

S.Oliver t-paita, 'Chilling'

11,99€ 9,67€
6,00€ 4,83€

Rento t-paita, joka näyttää hyvältä, mutta myös tekee hyvää. T-paidan materiaali on afrikkalaista puuvillaa, joka on tuotettu ekologisesti kestävällä tavalla. Cotton made in Africa-hanke pyrkii parantamaan viljelijöiden ja heidän perheidensä elintasoa samalla huolehtien ympäristöarvoista.

 

  • yksivärinen paita, jossa paljettikirjailtu teksti 'Chilling'
  • pyöreä pääntie kapealla reunuksella
  • Loose Fit
  • Kangas: jersey
  • Pehmeä, sileä laatu

 

 

Materiaalit ja hoito:

100% puuvillaa

 

Tämä tuote tukee 'Cotton made in Africa'-aloitetta. 'Cotton made in Africa' tarkoittaa kestävää Afrikassa valmistettua puuvillaa: sosiaalisesti ja ympäristöystävällisesti ja ilman geenitekniikkaa. Ostamalla tämän tuotteen tuet 'Cotton made in Africa'-aloitetta ja osallistut ympäristön suojelemiseen ja afrikkalaisten puuvillatuottajien ja heidän perheidensä elinolojen parantamiseen. Lisätietoja osoitteessa www.cottonmadeinafrica.org

 

 

Kokosuositukset: 

S = 134-140 cm

M = 146-152 cm

L = 158-164 cm

 

s.Oliverin tarina alkoi vuonna 1969 pienestä saksalaisesta vaatekaupasta, joka sai nimensä Charles Dickensin romaanihenkilön Oliver Twistin mukaan. Pienestä myymälästä ponnistettiin korkealle: s.Oliver on nykyään yksi Euroopan 20 suurimmasta muotiketjuista. s.Oliverin tuotteita myydään maailmalla yli 30 maassa.

 

 

Tuotemerkki: 

S. Oliver

Tuotenumero: 66.004.32.5782

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot