Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteita  

Joha kypärämyssy

-50%

Joha kypärämyssy

12,95€ 10,44€
6,48€ 5,22€

Joha yksikerroksinen luomupuuvillainen kypärämyssy perheen pienimmille. 

Mukava ja pehmeä kypärämyssy on todella hyvä päivinä, kun on vielä liian kylmää kulkea ilman hattua, mutta liian kuuma paksuja hattuja varten. Kypärämyssyä on myös ihana käyttää rattaissa istuessa tai ulkovaatteiden hupun alla tai pyöräretkillä kypärän alla.
Kypärämyssy on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä puuvillasta. Siinä on kolme painonappia, jotka tekevät siitä erittäin kätevän ja helpon pukea päälle ja pois.

Materiaali: 100% puuvillaa
Voidaan pestä 60 asteessa

koko 41 vastaa noin 1-4 kuukautta
koko 45 vastaa noin 4–9 kuukautta
koko 48 vastaa noin 9-12 kuukautta

 

Joha on yksi Pohjoismaiden suurimmista vauvojen ja lasten villa- ja puuvilla alusvaatteiden sekä yöasujen tuottajista. Yritys perustettiin vuonna 1963.

Johan fokus on tänä päivänä täsmälleen sama kuin se oli 50 vuotta sitten: tinkimätön laatu, hieno villa, hyvä istuvuus ja upea muotoilu. Joha oli ensimmäinen yritys, joka loi villaa alusvaatteita lapsille ja on johtanut Euroopan markkinoita viimeisen 35 vuoden ajan.

Joha-tuotemerkkiä myydään koossa 40-150 lähes 900 myymälässä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Englannissa, Venäjällä ja Japanissa.

Tuotenumero: 94372

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot