Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Verkkokaupassa on ruuhkaa. Toimitusajat voivat olla normaalia pidemmät. Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä. Otathan huomioon, että tuotteita ei voi varata ostoskorissa, vaan saatavilla olevat tuotteet toimitetaan vain vahvistettujen tilausten perusteella.

Didriksons Shell välikausirukkaset

Didriksons Shell välikausirukkaset

22,00€ 17,74€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 22,0017,74

Tuotenumero: 504752

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Didriksons Shell kuorihanskat. Hanskat ovat tuulen- ja vedenpitävät, ja niissä on teipatut saumat. Käsineissä on vahvistetut kämmenet, jotka takaavat paremman pidon, ja rukkasen pitkä malli estää veden ja lumen pääsyn sisään. Ranteen ympärillä on kuminauha.

PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen 100 % polyesteri,
    vahvikkeissä Polyurethane/Galon® -pinnoitte
    • Galon® on 100 % vedenpitävä materiaali, joka ei vaadi kyllästystä tai jälkikäsittelyä. Materiaali koostuu kuiduista, jotka päällystetään PU:lla (polyuretaani). Galon® on pehmeä, nopeasti kuivuva ja joustava materiaali, joka on myös kulutuksenkestävä. Se on helppo pitää puhtaana ja se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla pesemisen sijaan. Galon® ei sisällä lainkaan myrkyllisiä aineita.
  • Vuori 100 % polyesteri
  • Konepesu 40 asteessa hienopesu ohjelmalla. Siltys matalla lämmöllä. Valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty.
    • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla. Aktivoi vedenpitävän vaatteen vedenhylkivyystoiminto uudelleen silittämällä se pesuohjeiden mukaan.

Tuotemerkki:

Didriksons