Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Didriksons Björnen talvihaalari

Didriksons Björnen talvihaalari

180,00€ 145,16€
90,00€ 72,58€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 90,0072,58

Tuotenumero: 504469

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Björnen on Didriksonin lämmin sekä veden ja tuulenpitävä haalari. Haalarissa on kaksi isoa etutaskua sekä pienempi rintatasku. Joka suuntaan näkyvät heijastinyksityiskohdat lisäävät turvallisuutta talven pimeässä. Huppu on säädettävä ja sekä huppu että karvareunus ovat irroitettavissa. Vetoketjua suojaa tuuliläppä. Hihoissa on sisäresorit, joissa on peukaloreijät, sekä lenkit käsineiden kiinnittämistä varten. Haalarissa on "Extend size" -ominaisuus, joka mahdollistaa hihojen ja lahkeiden pidentämisen yhden koon verran! Vyötärö, hihan- ja lahkeensuut voidaan kaikki säätää sopiviksi. Lisäksi lahkeissa on säärystinosa, joka estää lumen pääsyn vaatteen sisään, sekä jalkalenkit, jotka on mahdollista vaihtaa. Nimilappuun mahtuu useampikin nimi!

Haalari on topattu kierrätetyllä polyesterikuidulla ja vuori on värjätty käyttämällä Solution Dye -menetelmää, joka säästää 80 % vettä tavalliseen värjäykseen verrattuna. PFC-vapaa vedenpitävä pinnoite.

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen ja vuori 100 % polyamidi
    • Polyamidi on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyamidin etuna luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että polyamidi kestää pidempään ja materiaali on yksi kulutuksenkestävimmistä vaatteissa käytetyistä materiaaleista.
  • Toppaus 100% polyesteri (kierrätetty)
  • Konepesu 40 asteessa hienopesu ohjelmalla. Valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty. Silitys matalalla lämmöllä.
    • Aktivoi vedenpitävien vaatteiden pintakäsittely uudelleen silittämällä ne pesuohjeiden mukaisesti.
    • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.

Tuotemerkki:

Didriksons