Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Didriksons Boardman Kids sadeasu

Didriksons Boardman Kids sadeasu

110,00€ 88,71€
88,00€ 70,97€

Boardman on todellinen Didriksons-klassikkotuote lapsille. Se on täysin veden- ja tuulenpitävä sadeasu, jossa on hitsatut saumat ja joka on valmistettu Didriksonsin omasta Galon®-materiaalista. Sadeasussa on kauttaaltaan lämmin ja mukava fleecevuori. Hihansuut ja helma ovat joustavat ja osittain vuorattu Galon®-materiaalilla, joka estää veden imeytymisen fleecekankaaseen. Takin sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille. Housuissa on ylimääräinen vahvike polvien kohdalla ja fleecevuori, joka mahdollistaa lisälämmön ja mukavan istuvuuden. Joustavat lahkeensuut on osittain vuorattu Galon®-materiaalilla, jolla estetään veden imeytyminen fleecevuoreen.

  • Täysin veden- ja tuulenpitävä
  • Fleecevuori
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Irrotettava fleecevuorattu huppu, jota voidaan säätää tarranauhoilla
  • Koko etuosan halki kulkeva, suojaavalla tuulilistalla varustettu vetoketju

Materiaalit ja hoito:

Galon® materiaali koostuu kuiduista, jotka päällystetään PU:lla (polyuretaani). Galon® on pehmeä, nopeasti kuivuva ja joustava materiaali, joka on myös kulutuksenkestävä. Galon® ei sisällä lainkaan myrkyllisiä aineita.

Jos Galon® -vaatteet likaantuvat, niiden pyyhkiminen kostella riittää. Jos kuitenkin haluat pestä ne, pese ne 40 asteen hienopesussa. Muista, että Galon® saattaa vaurioitua, jos vaate altistuu lämmölle, joten vältä kuivauskaappia tai kuivausrumpua. Vinkki! Käännä sadevaatteet nurinpäin, jos ne ovat märät. Tällöin ne kuivuvat nopeammin.

Tuotemerkki:

Didriksons

Tuotenumero: 503968

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot