Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen

Didriksons Briska

Didriksons Briska

75,00€ 60,48€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 52,5042,34

Tuotenumero: 504612

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Briska on hybriditakki, jossa on normaali istuvuus ja joka on takaosasta pidempi. Takki on lämpöä eristävä ja se antaa mukavaa lämpöä ulkoleikeissä. Takki on vettähylkivä, ja kestää lyhytaikaista kevyttä sadetta.
Briska-takissa on pehmustettuja osioita rinnan kohdalla, kyynärpäissä ja selkämyksessä sekä pehmeitä joustavia alueita, jotka takaavat mukavan istuvuuden. Valmistettu polyesteristä valmistetusta ripstop-kankaasta ja teknisestä fleecekankaasta. Irrotettava huppu. Joustavat hihansuut.

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen ja toppaus 100 % polyesteri,
    • Polyesteri on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyesterin etu luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että kuidut ovat kulutuksenkestävämpiä ja kestävät pidempään. Lisäksi synteettisten materiaalien kuten polyesterin valmistukseen kuluu vähemmän vettä, ja vedenkulutuksen vähentäminen on tärkeä osa työtämme. Useissa vaatteissamme käytetään kierrätettyä ja/tai kierrätettävää polyesteriä.
  • Konepesu 40 asteessa hienopesu ohjelmalla. Siltys matalla lämmöllä. Valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty.
    • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla. Aktivoi vedenpitävän vaatteen vedenhylkivyystoiminto uudelleen silittämällä se pesuohjeiden mukaan.

Tuotemerkki:

Didriksons