Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Didriksons Idre toppahousut

Didriksons Idre toppahousut

90,00€ 72,58€

Idre toppahousut Didriksonilta ovat sateen- ja tuulenpitävät, mutta silti hengittävät! Musta väri on helppo yhdistää takkiin kuin takkiin! Housuissa on säädettävät olkaimet sekä korkea vyötärö, jotka pitävät housut mukavasti paikoillaan. Heijastavat yksityiskohdat sekä etu- että takalahkeissa, näkyvät joka suuntaan. Polvien kohdalla on liikkumista helpottava muotoilu, lahkeensuut voi säätää sopiviksi ja lahkeissa on säärystimet, jotka estävät lumen pääsemisen vaatteen sisään, sekä silikoniset jalkalenkit, jotka on mahdollista vaihtaa. “Extend size” -ominaisuuden ansiosta lahkeen pituutta voi kasvattaa yhden koon verran avaamalla tietyn sauman lahkeen sisästä!

Housut on topattu kierrätetyllä polyesterikuidulla. Vuorikangas on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka säästää vettä 80 % tavanomaiseen värjäykseen verrattuna. Haalarissa on PFC-vapaa vedenpitävä pinnoite!

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen ja vuori 100 % polyamidi
    • Polyamidi on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyamidin etuna luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että polyamidi kestää pidempään ja materiaali on yksi kulutuksenkestävimmistä vaatteissa käytetyistä materiaaleista.
  • Toppaus 100% polyesteri (kierrätetty)
  • Konepesu 40 asteessa hienopesu ohjelmalla. Valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty. Silitys matalalla lämmöllä.
    • Aktivoi vedenpitävien vaatteiden pintakäsittely uudelleen silittämällä ne pesuohjeiden mukaisesti.
    • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.

Tuotemerkki:

Didriksons

Tuotenumero: 504357

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot