Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Reima Anti-Bite-housut Virtaus

Reima Anti-Bite-housut Virtaus

59,95€ 48,35€
29,98€ 24,17€

Anti-Bite-ulkoiluhousut lapsille. Mukava joustava materiaali ja kattava UV-suoja. Muuntautuu nopeasti shortseiksi, erinomaiset retkeilyyn.

Hus hyttysille! Reiman Anti-Bite vaatteet karkottavat hyttysiä ja punkkeja - turvallisesti. Mukavat Reima-ulkohousut, jotka muuntuvat shortseiksi käden käänteessä sekä suojaavat tehokkaasti auringolta - ja kaiken kukkuraksi myös hyttysiltä! Lasten 2in1-housut on valmistettu joka suuntaan joustavasta materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja hengittää. Nopeasti kuivuva kangas suojaa myös auringolta 50+ UV-suojakertoimella. Vetoketjun avaamalla lahkeet irtoavat ja housut muuntautuvat kätevästi shortseiksi! Väljän mallisissa housuissa on sivutaskut ja säädettävä kuminauhavyötärö, jonka avulla sopiva istuvuus löytyy helposti. Kauden ehdoton valinta! Reiman Anti-Bite -materiaali on viimeistelty hyönteisiä karkottavalla Si Repel Mosquito aineella, joka on myrkytöntä ja biologisesti hajoavaa. Se karkottaa punkkeja, hyttysiä, kärpäsiä, ampiaisia ja jopa täitä, kuitenkaan aiheuttamatta niille tai muillekaan hyönteisille haittaa. Hyönteisiä karkottava vaikutus säilyy tuotteen pinnassa vähintään sata pesukertaa. Huomaathan, että hyönteisiä karkottavan vaatteen käyttäminen ei kuitenkaan estä niitä menemästä käsittelemättömille ihoalueille tai niiden ympärille.

  • Lasten housut
  • Miellyttävä, nopeasti kuivuva, joka suuntaan joustava stretch-materiaali
  • Anti-Bite-viimeistely sisältää synteettisen suojan hyttysiä ja punkkeja vastaan. Aines on myrkytöntä, ympäristöystävällistä, eikä ärsytä ihoa.
  • UV-suojakerroin 50+
  • Joustava, säädettävä vyötärö
  • Irrotettavat lahkeet - muuntautuu helposti shortseiksi
  • Sivutaskut
  • Vetoketjusepalus

Tuotenumero: 532165B

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Tekniset tiedot
Toimitustiedot