Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan aurinkosuojauimapuku

Jonathan aurinkosuojauimapuku

19,95€ 16,09€
9,98€ 8,04€

Jonathanin UV-suojauimapuku balleriinahameella tuo iloa kesäpäivään! Uimapuvussa on korkea UV-pitoisuus. Tämä kauniilla raitakuosilla varusteltu uimapuku on tyylikäs ja käytännöllinen! Kevyet ja laadukkaat materiaalit takaavat mukavan oleskelun vaikka koko päiväksi. Uimapuvun vyörätöllä kaunis hamekoriste ballerinamaiseen tunnelmaan. Uimapuvussa käytetty kierrätettyä polyesteriä - vastuullinen valinta!

  • Kaunis kuosi
  • UV-suojaus
  • Kaunis hamekoriste yksityiskohtana
  • Laadukkaat materiaalit

Tämän tuotteen +50 suojakerroin antaa 50-kertaisen aurinkosuojan ja suodattaa jopa 98% haitallisista UV-säteistä. Suojakerroin on pysyvä, eikä kulu pesuissa. Materiaali on miellyttävän viileä ihoa vasten. Aurinkosuoja toimii myös tuotteen ollessa märkänä.

TUOTTEEN HOITO:

Huuhtele aurinkosuojatuote hyvin jokaisen käytön jälkeen. Etenkin uima-altaiden kloori ja meren suola heikentävät kaikkia tekstiilejä. Pese tuotteet erillään muista tuotteista 40 asteessa. Älä käytä huuhteluaineita. Kuivaa aurinkosuojatuotteet aina huoneenlämmössä. Vältä tarranauhoja sisältävien tuotteiden pesua samassa koneessa, sillä tarranauhan karkea pinta voi vahingoittaa aurinkosuojatuotteen kankaan pintaa.

Materiaalit

82% Kierrätetty polyesteri

18% elastaani

Tuotemerkki:

Jonathan

Design in Finland

Tuotenumero: S4012

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot