Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Jonathan Baby merinovillatumput

Jonathan Baby merinovillatumput

8,95€ 7,22€
4,48€ 3,61€

Jonathan Baby -malliston tuotteiden ansiosta pienimmätkin pääsevät tutustumaan raikkaisiin tuuliin ja tuiskuihin pysyen lämpöisinä! Merinovilla soveltuu erityisesti herkkäihoisille, sillä pidemmästä ja ohuemmasta kuidusta johtuen merinovilla on miellyttävän tuntuinen iholla. Luonnostaan antibakteerinen merinovilla tasaa lämpötiloja tehokkaasti, ja soveltuu vaihteleviin sääolosuhteisiin kylmästä lämpimään. Pue pehmeät merinovillatumput välikerroksesi rukkasen alle tai käytä sellaisenaan!

OMINAISUUDET:

  • Pehmeää merinovillaa
  • Taitettava pitkä resori pitää tumpun paikoillaan
  • One size
  • Mulesing -vapaata villaa

MATERIAALI JA HOITO:

100% merinovilla

Hoito-ohje: Lajittele pyykki väreittäin. 30 asteen hienopesu. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Muotoillaan kosteana. Ei rumpukuivausta.

Jonathan villatuotteet valmistetaan 100% konepestävästä merinovillasta. Merinovilla on luonnonkuitu, jonka parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä lämpimyys ja kosteudenimemiskyky. Vaatteena villa on myös joustava ja pehmeä. Käytä pesukoneen 30 asteen villaohjelmaa. Villalle suositellaan hienopesuainetta tai erityistä pesuainetta, joka on tarkoitettu villavaatteiden pesuun. Kuivaus tapahtuu huoneenlämmössä.
Tuote tulee muotoilla mittoihinsa kosteana ja kuivata vaakatasossa. Villatuotteet tulisi säilyttää väljästi laskostettuna.

TUOTEMERKKI:

Jonathan

Design from Finland

Tuotenumero: W6083

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Tietoja valmistajasta (hc)
Toimitustiedot