Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan merinovillainen kypärämyssy

Jonathan merinovillainen kypärämyssy

14,95€ 12,06€

Kypärämyssy on lapsen perusvaate viilenevillä keleillä. Merinovillamyssy soveltuu erityisesti herkkäihoisille, sillä pidemmästä ja ohuemmasta kuidusta johtuen merinovilla on miellyttävän tuntuinen iholla. Luonnostaan antibakteerinen merinovilla tasaa lämpötiloja tehokkaasti, ja soveltuu vaihteleviin sääolosuhteisiin kylmästä lämpimään. Merinovillavaatteita voi käyttää sellaisenaan tai tuomaan lisälämpöä talvivaatteiden alle. Valitse koko päänympäryksen mukaan. Koot: 48/50, 52/54, 56.

OMINAISUUDET:

  • Pehmeää merinovillaa
  • Suojaa kaulaa
  • Mulesing-vapaata villaa

MATERIAALI JA HOITO:

Päällinen: 100% merinovilla

Hoito-ohje: Merinovillavaatteille riittää yleensä pelkkä tuuletus, mutta vaatteen voi myös pestä villanpesuohjelmalla villalle soveltuvilla pesuaineilla. Tuote muotoillaan kosteana ja kuivataan tasossa.

Jonathan villatuotteet valmistetaan 100% konepestävästä merinovillasta. Merinovilla on luonnonkuitu, jonka parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä lämpimyys ja kosteudenimemiskyky. Vaatteena villa on myös joustava ja pehmeä. Käytä pesukoneen 30 asteen villaohjelmaa. Villalle suositellaan hienopesuainetta tai erityistä pesuainetta, joka on tarkoitettu villavaatteiden pesuun. Kuivaus tapahtuu huoneenlämmössä.
Tuote tulee muotoilla mittoihinsa kosteana ja kuivata vaakatasossa. Villatuotteet tulisi säilyttää väljästi laskostettuna.

TUOTEMERKKI:

Jonathan

Design from Finland

Tuotenumero: W6093

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot