Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan UV-suojauimahousut

Jonathan UV-suojauimahousut

9,95€ 8,02€

Jonathanin UV-suojahousut mahdollistavat kovimmatkin polskautukset kuuman auringon alla! Housuissa on korkea UV-pitoisuus. Nämä kauniin merellisellä kuosilla varustellut housut ovat tyylikkäät ja käytännölliset! Kevyt ja joustava istuvuus takaa mukavan oleskelun. Housuissa kiristettävät vyötärönauhat ja niiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyä polyesteriä - vastuullinen valinta!

  • Kaunis merellinen kuosi
  • Kiristettävät vyötärönauhat
  • UV-suojaus
  • Kevyt ja joustava istuvuus
  • Vastuullinen valinta

Tämän tuotteen +50 suojakerroin antaa 50-kertaisen aurinkosuojan ja suodattaa jopa 98% haitallisista UV-säteistä. Suojakerroin on pysyvä, eikä kulu pesuissa. Materiaali on miellyttävän viileä ihoa vasten. Aurinkosuoja toimii myös tuotteen ollessa märkänä.

TUOTTEEN HOITO:

Huuhtele aurinkosuojatuote hyvin jokaisen käytön jälkeen. Etenkin uima-altaiden kloori ja meren suola heikentävät kaikkia tekstiilejä. Pese tuotteet erillään muista tuotteista 40 asteessa. Älä käytä huuhteluaineita. Kuivaa aurinkosuojatuotteet aina huoneenlämmössä. Vältä tarranauhoja sisältävien tuotteiden pesua samassa koneessa, sillä tarranauhan karkea pinta voi vahingoittaa aurinkosuojatuotteen kankaan pintaa.

Materiaalit

82% kierrätetty polyesteri

18% elastaani

Tuotemerkki:

Jonathan

Design in Finland

Tuotenumero: S4014

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot