Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Jonathan sadehousut

Jonathan sadehousut

19,95€ 16,09€
9,98€ 8,04€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,988,04

Tuotenumero: S6009-PINK

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Ei anneta sateen haitata! Nämä osin kierrätysmateriaalista valmistetut Jonathan sadehousut takaavat hauskat ulkoleikit kaikista vetisimmissäkin olosuhteissa.

Jonathanin sadehousujen saumat on hitsattu vedenpitäviksi. Joustavan materiaalin ansiosta housut ovat mukavat päällä ja jalkalenkit pitävät huolen siitä, että lahkeet eivät nouse ja päästä nilkkoja kastumaan. Vyötärö on mukavan joustava.

Sadehousujen päällinen on valmistettu kierrätetystä polyesterista. Tavoitteenamme on lisätä kierrätettyjen materiaalien käyttöä ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. Kierrätä, korjaa ja uudelleenkäytä tätäkin tuotetta, jotta tuotteen elinkaari olisi mahdollisimman pitkä!

Viimeistele asu kokonaan vedenkestäväksi Jonathanin sadehousuilla ja sadeasusteilla.

Ominaisuudet:

  • Päällinen 100% kierrätettyä polyesteriä
  • PVC-vapaa
  • Hitsatut saumat
  • Heijastavia yksityiskohtia
  • Huomioithan, että taipuisa ja pehmeä päällysmateriaali on altis vahingoille esim. repeytimisille soralla, kivikolla tai muun kovan iskun sattuessa. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi sadesäällä.

Materiaalit:

  • Päällinen: 100% kierrätetty polyesteri
  • Vedenpitävä kalvo: 100% polyuretaani

Hoito-ohje:

Vältä turhia konepesuja - pelkkä pyyhkiminen tai suihkuttaminen saattaa riittää. Pesu nurinpäin käännettynä 30 asteessa. Käytä normaalia vähemmän pesuainetta. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Kuivaus huoneenlämmössä.

Tuotemerkki:

Jonathan

Design from Finland