Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Didriksons Ohlin fleecetakki

Didriksons Ohlin fleecetakki

55,00€ 44,35€
38,50€ 31,05€

Ohlin on pehmeä ja lämmin bomber-tyylinen teddyfleecepusero. Siinä on kaksi etutaskua sekä pitkä vetoketju. Hihansuissa on peukaloaukot, jotka auttavat hihoja pysymään paikoillaan esimerkiksi takkia pukiessa. Sopii täydellisesti käytettäväksi sekä erikseen lämpiminä syyspäivinä että lämmittävänä kerroksena kylminä talvipäivinä.

Pehmeä ja ihana pileefleecesta valmistettu vaate on luotettava ja monipuolinen kumppani. Materiaali on harjattu ja pörröinen ulkopuolelta. Kevyt pileefleece lämmittää tehokkaasti ja tuntuu yhtä ihanalta sekä sisällä että ulkona, yksistään tai välikerroksen vaatteena.

Materiaali 100% Polyesteri

Polyesteri on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyesterin etu luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että kuidut ovat kulutuksenkestävämpiä ja kestävät pidempään. Lisäksi synteettisten materiaalien kuten polyesterin valmistukseen kuluu vähemmän vettä, ja vedenkulutuksen vähentäminen on tärkeä osa työtämme. Useissa vaatteissamme käytetään kierrätettyä ja/tai kierrätettävää polyesteriä.

Pesu 40 astetta

Tuotenumero: 503841

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot