Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Jonathan aurinkosuojapaita

Jonathan aurinkosuojapaita

24,95€ 20,12€
12,48€ 10,06€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,4810,06

Tuotenumero: S6088

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Jonathan kaunis aurinkosuojapaita hauskalla röyhelöhelmalla ja kesäisen värisellä raitakuosilla! Aurinkosuojapaita suojaa hyvin lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Paidassa on puolipitkät hihat ja edessä vetoketju helpottamassa pukemista. Yhdistä Jonathanin aurinkosuojahousujen kanssa.

Jonathan sunproof-tuotteet valmistetaan erittäin joustavasta trikoosta, jossa kuitujen sisällä on titaanidioksidia. Titaanidioksidi on turvallinen aine, joka torjuu tehokkaasti UV-säteitä. Tämän tuotteen +50 suojakerroin antaa 50-kertaisen aurinkosuojan ja suodattaa jopa 98% haitallisista UV-säteistä. Suojakerroin on pysyvä, eikä kulu pesuissa. Materiaali on miellyttävän viileä ihoa vasten. Aurinkosuoja toimii myös tuotteen ollessa märkänä.

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen: 82% kierrätetty polyesteri, 18% elastaani
  • UV-suoja: titaanidioksidi

Huuhtele aurinkosuojatuote hyvin jokaisen käytön jälkeen. Etenkin uima-altaiden kloori ja meren suola heikentävät kaikkia tekstiilejä. Pese tuotteet erillään muista tuotteista 40 asteessa. Älä käytä huuhteluaineita. Kuivaa aurinkosuojatuotteet aina huoneenlämmössä. Vältä tarranauhoja sisältävien tuotteiden pesua samassa koneessa, sillä tarranauhan karkea pinta voi vahingoittaa aurinkosuojatuotteen kankaan pintaa.

Tuotemerkki:

Jonathan

Design from Finland