Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Vaatelaastari, extreme

Vaatelaastari, extreme

18,90€ 15,24€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 18,9015,24

Tuotenumero: MP10001

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Vaatelaastari UUTUUS! EXTREME-Vaatelaastarin hankauksenkesto ja vedenhylkivyys tekevät siitä erinomaisen tekstiilipaikan erityisesti ulkovaatteille- ja varusteille.

Vaatelaastari

Vaatteiden ja varusteiden paikkaaminen Vaatelaastarilla on nopeaa ja helppoa!

Korjaa, peitä tai koristele – Vaatelaastari on kangaspaikka, joka kiinnittyy nopeasti hankaamalla ilman silitystä tai ompelua. Vettähylkivät ja tyylikkäät EXTREME-Vaatelaastarit sopivat esimerkiksi ulkovaatteiden, kenkien, huonekalujen tai retkeilyvarusteiden paikkaamiseen. Pienen joustavuutensa ansiosta paikat soveltuvat sekä joustamattomille että hieman joustavammille tekstiileille (Extremeä ei suositella erittäin venyville tekstiileille, kuten trikoolle). Sopii myös nahan korjaamiseen.

Vaatelaastarit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

EXTREME -paketti sisältää 4 Vaatelaastaria:

Maxi, 2 kpl, ⌀ 10 x 8 cm, ovaali, musta

Mini 2 kpl, ⌀ 4,5 cm, X, musta

Suunnittelija Oikiat Design Oy

Materiaali

EXTREME-Vaatelaastarin kangas on 90 % polyamidia ja 10 % elastaania. Kiinnitinaine on REACH-sertifioitua eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai erityistä huolta aiheuttavia aineita (SVHC).

Asetus ja kiinnittäminen

Irrota Vaatelaastari taustastaan vähän matkaa, aina kangaspuolelta. Aseta paljastunut osa korjattavaan kohteeseen liimapintaan koskematta ja liu'uta taustapaperi pois. Mikäli reikä on iso, kiinnitä Vaatelaastari myös toiselle puolelle. Pienen reiän voit nipistää kiinni. Kiinnitä hankaamalla esim. lusikalla 1-2 minuuttia. Muista noudattaa käyttöohjeita!

Pesuohje

Pesuohje max. 40 astetta, kestää kuivausrummun ja silittämisen, ei valkaisua tai huuhteluaineita, etikkaa tai sappisaippuaa. Anna kiinnittyä vähintään 3 vrk ennen ensimmäistä kastelua tai pesua.

Tuotemerkki:

Vaatelaastari