Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Vaatelaastari, lumo

Vaatelaastari, lumo

13,90€ 11,21€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 13,9011,21

Tuotenumero: 5.1.

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Vaatelaastari

Paranna vaatteesi ja varusteesi tyylikkäästi! Paikkaa, peitä ja koristele - Vaatelaastari® kiinnittyy helposti hankaamalla, ilman silitystä tai ompelua!

Vaatelaastarit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Vaatelaastarit sopivat esimerkiksi toppahousujen, verkkareiden, kenkien, tuolien ja reppujen paikkaamiseen. Tuote soveltuu sekä joustaviin että joustamattomiin tekstiileihin ja myös monille sisävaatteille!

LUMO-paketti sisältää 5 Vaatelaastaria:

  • Maxi, 2 kpl, 11 x 7,5 cm, ovaali, musta
  • Medium 2 kpl, 7,4 x 7 cm, kukka, kuosi Piilosilla, suunnittelija Nora Bisi
  • Mini 1 kpl, ⌀ 4,5 cm, musta

Materiaali

100 % kierrätyspolyesteriä, jonka raaka-aine on muovipullojätettä.

Mustat Vaatelaastarit ovat läpivärjättyjä. Vaatelaastarin liima on REACH-sertifioitua eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai erityistä huolta aiheuttavia aineita (SVHC).

Asetus ja kiinnittäminen

Irrota Vaatelaastari taustastaan vähän matkaa, aina kangaspuolelta. Aseta paljastunut osa korjattavaan kohteeseen liimapintaan koskematta ja liu'uta taustapaperi pois. Mikäli reikä on iso, kiinnitä Vaatelaastari myös toiselle puolelle. Pienen reiän voit nipistää kiinni. Kiinnitä hankaamalla esim. lusikalla 1-2 minuuttia. Muista noudattaa käyttöohjeita!

Pesuohje

Pesuohje max. 40 astetta, kestää kuivausrummun ja silittämisen, ei valkaisua tai huuhteluaineita, etikkaa tai sappisaippuaa. Anna kiinnittyä vähintään 3 vrk ennen ensimmäistä kastelua tai pesua.

Tuotemerkki:

Vaatelaastari