Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Vaatelaastari, Fabpatch Muisti

Vaatelaastari, Fabpatch Muisti

12,90€ 10,40€

Paranna ulkovaatteesi tyylikkäästi! Paikkaa, peitä ja koristele - Vaatelaastari kiinnittyy painamalla, ilman silitystä!

Vaatelaastari on suomalaisten äitien innovoima tarrapaikka ja rekisteröity tavaramerkki. Vaatelaastarit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Vaatelaastarit sopivat esimerkiksi toppahousujen, verkkareiden, kenkien, tuolien ja reppujen paikkaamiseen. Tuote soveltuu sekä joustaviin että joustamattomiin tekstiileihin ja myös monille sisävaatteille!

MUISTI

MUISTI-paketti sisältää 5 Vaatelaastaria:

Maxi, 2 kpl, 10 x 8 cm, ovaali, farkku

Medium 2 kpl, 7,4 x 7 cm, kukka, kuosillinen

Mini 1 kpl, ⌀ 5 cm, pyöreä, vaaleanpunainen

Kuosi Flowergarden, kuosisuunnittelija Susanna Nousiainen

Muisti-paketin kuosi ja värit eivä ole läpivärjättyjä, vaan Vaatelaastarin liimapuoli on valkoinen.

Materiaali

Vaatelaastarit neulotaan joustavaksi Suomessa. Tekstiili on 100 % kierrätyspolyesteriä, jonka raaka-aine on muovipullojätettä. Neulos ei sisällä elastaania. Vaatelaastarin liima on REACH-sertifioitua eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai erityistä huolta aiheuttavia aineita (SVHC). Pussin raaka-aineena on uusiutuva sokeriruoko. Vaatelaastari on ns. Hiilikädenjälkituote, eli se jatkaa korjattavan kohteen elinikää ja pienentää sen hiilijalanjälkeä.

Asetus ja kiinnittäminen

Irrota Vaatelaastari taustastaan vähän matkaa, aina kangaspuolelta. Aseta paljastunut osa korjattavaan kohteeseen liimapintaan koskematta ja liu'uta taustapaperi pois. Mikäli reikä on iso, kiinnitä Vaatelaastari myös toiselle puolelle. Pienen reiän voit nipistää kiinni. Kiinnitä hankaamalla esim. lusikalla 1-2 minuuttia. Muista noudattaa käyttöohjeita!

Pesuohje

Pesuohje max. 40 astetta, kestää kuivausrummun ja silittämisen, ei valkaisua tai huuhteluaineita, etikkaa tai sappisaippuaa. Anna kiinnittyä vähintään 3 vrk ennen ensimmäistä kastelua tai pesua.

Huomioitavaa

Vaatelaastari soveltuu useimpiin tekstiileihin. Pinnoitetuissa tai runsaasti kemikaaleja, kuten pehmentimiä sisältävissä tekstiileissä, pesunkesto saattaa olla heikompi. Tarkkaa lupausta pesunkestosta ei suuren muuttujamäärän vuoksi voi antaa. Parhaimmillaan Vaatelaastari kestää paikallaan, käytössä ja pesussa vuosia. Vähimmilläänkin sen tulisi oikein käytettynä kestää useita pesuja irtoamatta. Pieni reunojen nauraminen ajan mittaan on tarrapaikkojen ominaisuus. Reunoja voi halutessaan leikata puhtailla saksilla.

Lisätietoa:

Voit halutessasi leikata Vaatelaastareita. Pienin soveltuu esim. vastakkaiselle puolelle tai pieniin reikiin.

Säilytä tuote suljetussa pussissa. Pussi on uudelleenkäytettävä.

Kierrätys tekstiilijätteen mukana. Muista kierrättää myös pakkaus

Tuotetta ei kokonsa vuoksi suositella alle 3-vuotiaiden tekstiileihin.

Valmistaja Oikiat Design Oy.

Tuotenumero: MP0105008

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot