Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Peppi Pitkätossu kangasessu, Peppi leipoo

Peppi Pitkätossu kangasessu, Peppi leipoo

14,95€ 12,06€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 11,969,65

Tuotenumero: 61460030

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
 Kampanja
Ilmaiset postikulut tänä viikonloppuna!
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Aurinkoisen keltainen lasten kangasessu, joka on kauniisti leikattu ja viimeistelty. Puuvillaisen esiliinan kuosissa on riemukas Peppi-kuvitus. Kokonaisuus tuo iloa, riemua ja peppimäistä asennetta keittiöön.

Peppi Pitkätossu on Astrid Lindgrenin luoma ihastuttava, rasavilli hahmo, joka asustaa Huvikummussa. Nyt Peppi häärii keittiössä kauliten, vatkaten ja leipoen – kaikki on aivan vinksin vonksin. Peppi on saanut valmiiksi jo monenlaisia kakkuja ja herkkuja ja koristellut ne houkuttelevan taidokkaasti. Onkohan hän järjestämässä suuremmatkin juhlat vai onko hän kutsunut hyvät ystävänsä Tommin ja Annikan kylään? Kakut näyttävät herkullisilta ja Peppi vaikuttaa odottavan iloiselta. Toivottakaamme hänelle iloisia leivontahetkiä sekä maistuvia ja onnellisia tuokioita kakkujen äärellä!

Puuvillainen lapselle sopiva essu suojaa lapsen vaatteet leivontahetkissä - tai vaikkapa myös ruokailuissa. Sen reunat on kantattu punaisella, ja punaisesta nauhasta muodostuu myös kaulanauha sekä taakse sidottavat nauhat. Essun alareunassa on kolme taskua vierivieressä. Taskujen yläreunat on kantattu sinisellä. Esiliinan kuosi Pepistä häärimässä keittiössä leivonnaisten parissa saa sekä lapset että aikuiset hyvälle tuulelle.

Riemukkaisiin, peppimäisiin hetkiin keittiössä ja ruokapöydän äärellä!

Materiaalit ja hoito:

100 % puuvilla

Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä.

Tuotemerkki:

Peppi Pitkätossu