Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Jonathan Baby merinovilla-myssy

Jonathan Baby merinovilla-myssy

Jonathan Baby merinovilla-myssy

9,95€ 8,02€

Tämä pehmeä merinovillamyssy pitää pienen pään lämpimänä! Merinovilla soveltuu erityisesti herkkäihoisille, sillä pidemmästä ja ohuemmasta kuidusta johtuen se on miellyttävän tuntuinen iholla. Luonnostaan antibakteerinen merinovilla tasaa lämpötiloja tehokkaasti, ja soveltuu vaihteleviin sääolosuhteisiin kylmästä lämpimään. Sidottavat nauhat pitävät myssyn paikallaan. Valitse koko pään ympäryksen mukaan. Koot: 36/40 ja 41/44.

  • Sidottavat nauhat
  • Pehmeä laadukas materiaali
  • Mulesing -vapaata villaa

Materiaalit ja hoito:

100% merinovilla

Hoito-ohje: Merinovillavaatteille riittää yleensä pelkkä tuuletus, mutta vaatteen voi myös pestä villanpesuohjelmalla villalle soveltuvilla pesuaineilla. Tuote muotoillaan kosteana ja kuivataan tasossa.

Jonathan villatuotteet valmistetaan 100% konepestävästä merinovillasta. Merinovilla on luonnonkuitu, jonka parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä lämpimyys ja kosteudenimemiskyky. Vaatteena villa on myös joustava ja pehmeä. Käytä pesukoneen 30 asteen villaohjelmaa. Villalle suositellaan hienopesuainetta tai erityistä pesuainetta, joka on tarkoitettu villavaatteiden pesuun. Kuivaus tapahtuu huoneenlämmössä.
Tuote tulee muotoilla mittoihinsa kosteana ja kuivata vaakatasossa. Villatuotteet tulisi säilyttää väljästi laskostettuna.

Tuotemerkki:

Jonathan

Design from Finland

Tuotenumero: W6084

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot