Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Affenzahn Prewalker kengät, Bird

Affenzahn Prewalker kengät, Bird

69,99€ 56,44€
35,00€ 28,22€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 35,0028,22

Tuotenumero: 00390-40010

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Affenzahnin Prewalker kenkä, on kevyt ja joustava jalkine, ja sopii mainiosti ensikengäksi kävelyä harjoittelevalle lapselle. Helposti puettava kudottu tossumainen kenkä on tarvittaessa kiristettävissä kengännauhoilla.

Pienen lapsen paljasjalkakengissä on takana eläinaiheiset kangasmerkit, joiden avulla lapsen on helppo pukea kengät oikeisiin jalkoihin. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Affenzahnin paljasjalkakengät ovat erinomainen valinta kehittyvälle jalalle. Kenkien pohja on ohut ja joustava terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa lapsen jalan luonnollisen asennon. Lisäksi jalkineen luonnollinen muoto tarjoaa riittävästi tilaa jokaiselle varpaalle.

Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen.

Paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Fond of Bags on bluesign®-partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa. Standardi kieltää haitallisten aineiden käytön jo valmistusprosessin alussa ja standardisoi ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon. Tämä takaa lopullisen tekstiilituotteen olevan vastuullisesti valmistettu ja turvallinen loppukäyttäjälle.

Materiaalit:

  • Päällikangas polyesterineulosta
  • Pohja: 70% synteettistä kumia, 30% luonnonkumia
  • Sisäpohja: Bloom Foam®- materiaalia, jonka valmistuksen päämateriaalina on luonnonmukainen merilevä.
  • Vegaaninen

Hoito:

  • pesu kostealla, mietoon pesuaineeseen kostutetulla rätillä tai pehmeällä harjalla pyyhkien
  • konepesua ei suositella
  • ei kuivatusta kuivauskaapissa tai kuivausrummussa
  • kuivatus huoneilmassa, kenkien sisään voi laittaa esim sanomalehtipaperia joka imee kosteutta pois.
  • käytä vain tex- kengille soveltuvaa kosteussuojasuihketta

Tuotemerkki:

Affenzahn