Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Didriksons Bjärven talvihaalari

Didriksons Bjärven talvihaalari

160,00€ 129,03€

Didriksonin Bjärven haalari on 100 % veden ja tuulen pitävä! Loistava valinta talven leikkeihin. Sisäpuolella on olkaimet ja heijastinprintit selässä, hihoissa ja lahkeissa. Lahkeissa on säärystimet ja hihoissa resorit, jotka pitävät lumen ulkopuolella. Haalarissa on "Extend size" -ominaisuus, jonka ansiosta lahkeen mittaa voi pidentää yhden koon verran.

Toppauksessa on käytetty kierrätettyä kuitua ja vuori on värjätty Solution Dye -menetelmällä, joka säästää 80 % vettä normaaliin värjäykseen verrattuna. Haalarissa on PFC-vapaa vedenpitävä pinta!

Materiaalit ja hoito:

  • Päällinen ja vuori 100 % polyamidi
    • Polyamidi on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyamidin etuna luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että polyamidi kestää pidempään ja materiaali on yksi kulutuksenkestävimmistä vaatteissa käytetyistä materiaaleista.
  • Toppaus 100% polyesteri (kierrätetty)
  • Konepesu 40 asteessa hienopesu ohjelmalla. Valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty. Silitys matalalla lämmöllä.
    • Aktivoi vedenpitävien vaatteiden pintakäsittely uudelleen silittämällä ne pesuohjeiden mukaisesti.
    • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.

Tuotemerkki:

Didriksons

Tuotenumero: 504579

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot