Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Didriksons kuoritakki Norma, Orchid Pink

Didriksons kuoritakki Norma, Orchid Pink

70,00€ 56,45€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 70,0056,45

Tuotenumero: 505264-K08

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Didriksons Norma kuoritakki on täysin tuulen- ja vedenpitävä, joten se on loistava valinta välikauden vaihteleviin säihin. Takissa on teipatut saumat ja PCF-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Kuoritakilla ei ole lämpöä eristäviä ominaisuuksia, mutta sen alle voi pukea lämmittävän välikerroksen viileämmillä säillä.
Takissa on pehmeä kaulus, joka tuntuu mukavalta kasvoja vasten, sekä irroitettava, säädettävä huppu sadelipalla.

Materiaalit ja hoito:

  • 100% polyester
    • Polyesteri on synteettinen materiaali, jota käytetään vaatteissa, joiden on oltava vettähylkiviä, kevyitä, hengittäviä tai joiden tulee kuljettaa kosteutta pois keholta – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tai muutamia valikoituja vaatteen toiminnoista riippuen. Polyesterin etu luonnonmateriaaleihin verrattuna on, että kuidut ovat kulutuksenkestävämpiä ja kestävät pidempään. Lisäksi synteettisten materiaalien kuten polyesterin valmistukseen kuluu vähemmän vettä, ja vedenkulutuksen vähentäminen on tärkeä osa työtämme. Useissa vaatteissamme käytetään kierrätettyä ja/tai kierrätettävää polyesteriä.

  • Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla.
  • Konepesu 40° hienopesu ohjelma. Silitys matalalla lämpötilalla. Valkaisu, rumpukuivaus, ja kemiallinen pesu kielletty.

Tuotemerkki:

Didriksons