Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteet  

Didriksons Zeb välikausihaalari

Didriksons Zeb välikausihaalari

130,00€ 104,84€

Zeb on täysin veden- ja tuulenpitävä kuorihaalari fleecevuorella ja teipatuilla saumoilla. Edessä on pitkä vetoketju suojaavalla tuulilistalla ja kaksi taskua tarrakiinityksellä. Hupun saa halutessaan irrotettua, vyötäröä pystyy säätämään ja haalarissa on useampia heijastavia yksityiskohtia. Hihoja ja lahkeita voi pidentää noin yhden koon verran "Extend Size"-ominaisuuden aulla. Vuorikangas on valmistettu kierrätetyistä kuiduista ja tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.

Yksi vaate, kaksi kokoa ;

Kasvavat jalat, joilla pääsee tutkimaan maailmaa ja kasvavat käsivarret, joilla ylettyy mihin vaan. Tämä vaate sisältää Extend Size -toimintomme, joka kasvaa lapsen mukana. Ratko punainen sauma pidentääksesi vaatetta yhdellä koolla, jolloin sitä voidaan käyttää vielä kauemmin. Siitä hyötyvät sekä lompakko että ympäristö.


Pidä huolta vaatteestasi: jos käsittelet ja säilytät sitä oikein, se kestää monta vuotta. Tässä vieressä ja vaatteen sisäpuolella on pesuohjeet, joita noudattaen voit hoitaa vaatettasi parhaalla tavalla. Pese harvoin ja hoida vaatetta ensisijaisesti tuulettamalla tai pyyhkimällä kostealla liinalla. Aktivoi vedenpitävän vaatteen vedenhylkivyystoiminto uudelleen silittämällä se pesuohjeiden mukaan. Korjaa repeämät korjauspaikoilla ja ota meihin yhteyttä saadaksesi varaosia. Lisätietoa hoito-ohjeista on otsikon "Usein kysyttyjä kysymyksiä" alla.

Tuotemerkki:
Didriksons

Tuotenumero: 503854

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 70€ ostoille Suomeen
Lisätiedot
Toimitustiedot