Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Metsola Merino Bunny Helmet, Cool Blue

Metsola Merino Bunny Helmet, Cool Blue

59,00€ 47,58€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 59,0047,58

Tuotenumero: 16-2028-62W23

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Metsola merinovillainen kypärämyssy pitää pikkuisesi lämpimänä ja myssyn kruunaa hurmaavat pupun korvat. Cool Blue on heampeä vaaleansininen, joka tuo ihanasti piristystä hämärtyviin päiviin.

Hyvin istuva kypärämyssy on loistava valinta talven pakkaskeleille. Myssy on valmistettu erittäin laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta ja pehmeä puuvillainen neulosvuori tuntuu mukavalta ihoa vasten. Korvien kohdalla on tuulisuojat neuloksen sisällä, joten pipo antaa erinomaisen suojan tuulta ja viimaa vastaan talven pakkaskeleillä. Edessä merkki nahkajäljitelmää.

Valmistettu Suomessa.

  • Koko / Käyttäjän päänympärys / Ikäarvio
    6 = noin 43 - 45 cm = 6 - 12 kuukautta
    1 = noin 46 - 48 cm = 1 - 2 vuotta
    3 = noin 49 - 52 cm = 3 - 4 vuotta

Materiaalit ja hoito:

  • 100% merinovilla, vuori 100% puuvilla
  • KÄSINPESU. Kuositellaan kosteana ja kuivataan tasaisella alustalla.
  • Öko-Tex –standardi 100

Merinovilla on upea luonnonmateriaali, joka puhdistaa itse itseään, joten sen liiallista pesua kannattaa välttää. Voit raikastaa merinovillan tuulettamalla ja paikallisia tahroja voit pyyhkiä kostealla liinalla. Kun peset merinovillavaatetta vedellä, käytä aina kädenlämpöistä tai viileämpää vettä. Villatuotteille on saatavilla omat ekologiset pesuaineensa. Merinovilla on märkänä hyvin painavaa, ja siksi se kannattaa kuivattaa tasolla venymisen välttämiseksi. Merinovilla lämmittää talvella ja tuntuu kesällä viileältä.

Villan luonteeseen kuuluu se, että hankautuessaan materiaali pilliintyy eli nukkaantuu - huomioithan tämän, jos tuote on kosketuksissa esimerkiksi takinkaulukseen. Neulostuotteeseen saattaa tulla langannousuja, jos se jää kiinni esim. tarranauhaan, kynteen tai johonkin muuhun terävään. Myös tämä on tyypillisiä neulokselle, ei valmistusvirhe. Sileä ja tiheäpintainen neulos on vähemmän herkkä langannousuille.

Noudata aina tuotteen pesuohjetta.

Tuotemerkki:

Metsola