Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Reflactive Berlin heijastavat tekstiilitarrat Creatures, lila

Reflactive Berlin heijastavat tekstiilitarrat Creatures, lila

16,90€ 13,63€

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 16,9013,63

Tuotenumero: RB3514

 Kampanja
Ilmainen toimitus yli 90€ ostoille Suomeen
Tuotteen kuvaus
Lisätiedot
Toimitustiedot

Tuotteen kuvaus

Reflective Berlin heijastavat tarrat tekstiileihin ovat hauska keino parantaa näkyvyyttä pimeällä. Näillä joustavilla ja kestävillä tarroilla koristelet helposti takit, reput tai kengät.

Pakkaus sisältää 1 arkin, 9kpl tarroja.

Tekstiilitarrat koostuvat kolmikerroksisesta 3M Scotchlite materiaalista- jonka heijastava pinta koostuu pienistä paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty, joustavaan kankaaseen, jossa on PSA-liimakalvo. Liimakalvo tarttuu vahvasti sekä tekstiili- että koviin pintoihin.
Reflective Berlin heijastavat tarrat tekstiileihin näkyvät jopa 250 metrin päähän. Tekstiilitarrat ovat Oeko-Tex 100 -sertifioituja. Tarrat kestävät suuriakin lämpötilan muutoksia ja eri säätiloja kulumatta. Tarran paksuus on n. 0.2mm.

Käyttö:

Tekstiilitarrat liimataan kätevästi paikoilleen. Silitysrautaa tai ompelua ei tarvita! Erityisen tarttuvan kalvon ja joustavan rakenteen ansiosta tarrat kiinnittyvät hyvin niin tekstiileihin, kuin koviin pintoihin. Pinnan, johon tarrat liimataan tulee olla täysin kuiva ja puhdas. Irrota tarra arkista ja paina se kiinni haluamaasi paikkaan. Parhaan tuloksen varmistamiseksi, älä liimaa tarroja alle 18°C lämpötilassa. Tarrat saa pois vetämällä ne irti, mutta uudelleen liimaus ei ole sen jälkeen enää mahdollista huonontuneen liimapinnan vuoksi.

Huom. Tarrat saattavat jättää jäljen pintaan pidemmän käytön jälkeen.

Hoito:

Tarroilla varustettujen tekstiilien konepesua ei suositella. Tarrojen kiinni pysyminen pesukoneessa riippuu tekstiilistä ja käytetystä pesuohjelmasta. Päällystetyt materiaalit kuten vettähylkivät ulkovaatteet estävät täydellisen liimautumisen, jolloin tarra saattaa irrota. Voimakas linkous ja korkea lämpötila voivat myös osaltaan vaikuttaa liimapinnan heikentymiseen.

Tuotemerkki:

Reflictive Berlin