Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Tuotteet  

Toimitus -ja maksutavat

Emme toimita paketteja Venäjälle. We do not ship to Russia.

Toimitamme maailmanlaajuisesti! // We do shipping globally! //

Tilaukset Ahvenanmaalle: Ahvenanmaa sijaitsee Suomen verorajan ulkopuolella, ja Ahvenanmaalle tilattavista lähetyksistä asiakas suorittaa arvonlisäveron Ahvenanmaan tullille. Jotta arvonlisäveroa ei veloiteta kahteen kertaan, myymme Ahvenanmaalle toimitettavat tuotteet ilman arvonlisäveroa. Veroton tilaus ei tällä hetkellä onnistu verkkokaupassa, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@jesperjunior.fi

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat 4,95 euroa. Ostaessasi yli 90 eurolla toimitamme tuotteet veloituksetta.

Toimitustavat

Jesper Junior -verkkokauppa lähettää tilaukset asiakkaan valinnan mukaan joko Postin tai Matkahuollon välityksellä. Jos tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana, on FAOR Oy maksuvastuullinen. Sinun tulee ilmoittaa asiasta asiakaspalveluumme 14 päivän sisällä. Jos tuote vahingoittuu tai katoaa kun olet lähettänyt palautuspaketin meille, sinä olet maksuvelvollinen.

Kun toimitustavaksi on valittu Posti, tilaukset lähetetään suoraan toimitusosoitteeseen jos ne mahtuvat postiluukkuun, ja muulloin ne toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen. Saat viestin kun pakettisi on noudettavissa. Posti säilyttää paketteja 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne palautuvat automaattisesti meille takaisin. Jos olet jättänyt noutamatta yli 3 tilausta, suljemme asiakastilisi.

Kun toimitustapana on Matkahuolto, tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika

Verkkokauppamme normaali toimitusaika Postin välityksellä on 2-7 arkipäivää ja Matkahuollon välityksellä 1-7 arkipäivää. Kampanjan, sesongin tai ruuhkan aikana toimitusaika voi olla pidempi, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Käsittelemme jokaisen tilauksen niiden saapumisjärjestyksessä.


Mikäli et saa meiltä tilausvahvistusta tilauksen yhteydessä, niin olethan meihin yhteydessä. Tyypillisimmät syyt ovat kirjoitusvirheet tilauksen yhteydessä annetussa sähköpostissa, meidän sähköposti on mennyt roskapostiin tai sähköposti on hetkellisesti täynnä.

Varaamme oikeuden loppuunmyyntiin, pidentyneeseen toimitusaikaan sekä mahdollisiin hintavirheisiin. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat perua tilauksesi tai jos sinulla on muita kysymyksiä.

Maksaminen

Kaikki verkkokauppamme kautta tehdyt ostokset maksetaan käyttämällä Paytrail Oyj:n (ennen Suomen verkkomaksut Oyj) palvelua. Kun olet tarkistanut tilauksesi ja täydentänyt tarvittaessa henkilötietosi, siirryt maksamaan ostoksesi Paytrail Oyj:n palveluun. Maksutapahtuman jälkeen palaat automaattisesti verkkokauppaamme. Tilauksesta lähetetään sähköpostiisi tilausvahvistus.

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, siinä ovat tiedot tilauksestasi. Tarkista tilausvahvistus aina, tietojen tulee olla oikein. Jos olet epävarma jostakin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi (asiakaspalvelu@jesperjunior.fi). Säästä tilausvahvistus, tarvitset sitä ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun. Asiointi on helpompaa ja nopeampaa jos ilmoitat asiakas- ja tilausnumerosi.